0402463095 info@duniasep.nl

personal training

by Dunia sep

Meer dan 20 jaar ervaring

Every succes starts with a decision to begin

Ik help jou je doelen te bereiken!

Ik ben Dunia Sep, 43 jaar. Samen met mijn man run ik sportschool SEP in Eindhoven waar je terecht kunt voor groepslessen, dans, voedingsbegeleiding en personal training. Door mijn 25 jaar ervaring als docente in verschillende sporten kan ik je optimaal begeleiden. Ik ben met mijn dansachtergrond begonnen met lesgeven in HipHop, Aerobics, Pump/powerles, yoga, Pilates, Zumba, BodyCombat, HIIT, kortom in veel verschillende sporten opleidingen en veel ervaring, dus samen met jou kan ik een afwisselend programma samen stellen, doel gericht, aangepast op jou mogelijkheden. Geen standaard fitness programma.

Samen met jou bespreek ik wat je doelen zijn en hoe ik je kan helpen dit te bereiken. In combinatie met mijn ervaring als gewichtsconsulente kan ik jou voeding optimaal bekijken zodat die ook mooi aansluit bij jou.

Personal traning

Wil jij door mij een personaltraining krijgen . Hierin krijg je een uur doel gerichte training. voedingsadvies meten en wegen.

Per uur betaal je
€55,-

Strong together

Wil je liever niet in je eentje sporten maar met een vriend/vriendin/familie.
Dan kan je personaltraining krijgen met z’n tweetjes

Je betaald dan per persoon per uur
€27,50 

All in one

Als je een maand abonnement neemt dan betaal je voor 1 keer in de week personaltraining en krijg je dan 50% korting bij een onbeperkt sporten abonnement bij SEP
www.seponline.nl

Je betaald dan per maand
€220,-

Vind je balans tussen ontspanning, voeding en sporten?

Je hoeft het niet alleen te doen, ik ben er om je te helpen!

Samen gaan we jou doelen behalen. Een trouwdag, een vakantie, een fotoshoot een doel om lekker in je vel zitten, meer energie hebben of een gezondere levensstijl bereiken. Het maakt niet uit wat het is. Met jou motivatie en inzet gaan we jou doel bereiken.

Get Coaching!

Email Adress
info@duniasep.n
Bel Me
(040) 2463095
Zoek Me
Thorvaldsenlaan 4
5623 BM Eindhoven